Ajankohtaista

Joulu

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

HYVÄSTÄ YHTEISTYÖSTÄ KIITTÄEN TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYKSELLISTÄ UUTTA VUOTTA 2022!

Jouluna 2021 tuemme Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Toivomme, että myös sinä tulet kanssamme auttamaan. Yhdessä voimme antaa lapsille paremman tulevaisuuden. He saavat mahdollisuuden harrastaa ja jatkaa opintoja peruskoulun jälkeen köyhyydestä huolimatta.

Rauhaisaa joulun aikaa toivottaen

Sanna, Tiina ja Roni

Tiina

Tiina Homanen

Kirjanpitäjä

Roni (2)

Roni Manninen

Harjoittelija

Uudet vahvistukset henkilökuntaamme

Tiinalla on jo jokin verran kokemusta valmiina kirjanpidosta. Tiinalla on valtava halu ja polte tälle alalle ja onkin valmistunut kiitettävällä arvosanalla merkonomiksi laskentatoimen puolelta. Työharjoittelusta oli saanut loistavat suositukset.

Roni lähtee 3. sukupolvessa opiskelemaan alalle omasta tahdostaan ja täysin puun takaa. En koskaan edes ajatellut tällaista mahdollisuutta, mutta olen enemmän kuin iloinen tästä.

Toivotan molemmat lämpimästi tervetulleeksi taloon ja odotan innolla näiden nuorten vahvistusten kasvua alan osaajiksi. Tahtoa ja halua ainakin tuntuu olevan.

IMG_4924.sanna

Kirjanpito Eksakti on Suomen Taloushallintoliiton jäsen

Olen eilen saanut virallisesti toimistooni Suomen Taloushallintoliiton Auktorisoidun tilitoimiston hyväksymisen. (pienimuotoiset juhlat järjestän lomien jälkeen) Tästä haluankin kiittää kaikkia Teitä Arvoisat asiakkaani, olette se syy miksi tätä työtäni rakastan ja haluan koko ajan kehittyä entistä paremmaksi. Olen kiitollinen, että juuri Te olette asiakkaitani ja arvostatte työtäni. Lämmin ja nöyrä kiitos saadusta luottamuksestanne.

Suomen Taloushallintoliitto on siis tarkastanut toimintani ja työni jäljen sekä haastatellut minut ja tilitoimistotarkastajan lausunto oli seuraava: Teet asiakastyötä hyvällä ammattietiikalla. Asiakkaille tehdään selväksi mitkä ovat lakisääteiset velvoitteet ja ikävätkin asiat nostetaan puheeksi. Uskon että olet arvostettu paikkakunnallasi ja ammattitaitosi näkyi tarkastamani työn jäljestä ja tuli esille keskusteluissammekin.

Olen kesälomalla 30.6.-11.7.2021 välisen ajan, hoitaen tietysti lomalla ne sovitut ostolaskujen maksut ja palkat. Muutoin minut tavoittaa loman aikana sähköpostilla ja kiire tapauksissa puhelimitse. Ja jos juuri silloin voi vastata puhelimeen soitan takaisin.

Mukavaa kesää ja leppoisaa juhannusta, kun sen aika tulee. Pysytään terveinä.

Sanna Manninen

BA, KLT, Taloushallinnon asiantuntija, palkanlaskija