Kirjanpito Eksakti on Suomen Taloushallintoliiton jäsen

Olen eilen saanut virallisesti toimistooni Suomen Taloushallintoliiton Auktorisoidun tilitoimiston hyväksymisen. (pienimuotoiset juhlat järjestän lomien jälkeen) Tästä haluankin kiittää kaikkia Teitä Arvoisat asiakkaani, olette se syy miksi tätä työtäni rakastan ja haluan koko ajan kehittyä entistä paremmaksi. Olen kiitollinen, että juuri Te olette asiakkaitani ja arvostatte työtäni. Lämmin ja nöyrä kiitos saadusta luottamuksestanne.

Suomen Taloushallintoliitto on siis tarkastanut toimintani ja työni jäljen sekä haastatellut minut ja tilitoimistotarkastajan lausunto oli seuraava: Teet asiakastyötä hyvällä ammattietiikalla. Asiakkaille tehdään selväksi mitkä ovat lakisääteiset velvoitteet ja ikävätkin asiat nostetaan puheeksi. Uskon että olet arvostettu paikkakunnallasi ja ammattitaitosi näkyi tarkastamani työn jäljestä ja tuli esille keskusteluissammekin.

Olen kesälomalla 30.6.-11.7.2021 välisen ajan, hoitaen tietysti lomalla ne sovitut ostolaskujen maksut ja palkat. Muutoin minut tavoittaa loman aikana sähköpostilla ja kiire tapauksissa puhelimitse. Ja jos juuri silloin voi vastata puhelimeen soitan takaisin.

Mukavaa kesää ja leppoisaa juhannusta, kun sen aika tulee. Pysytään terveinä.

Ystävällisin terveisin

Sanna Manninen

Sanna Manninen

KLT Kirjanpitäjä, palkanlaskija

040-5120319

sanna@kpeksakti.fi